Thursday, October 7, 2010

Really your goal Is Weight Loss?

The server was unable to process the request due to an internal error. For more information about the error, either turn on IncludeExceptionDetailInFaults (either from ServiceBehaviorAttribute or from the configuration behavior) on the server in order to send the exception information back to the client, or turn on tracing as per the Microsoft .NET Framework 3.0 SDK documentation and inspect the server trace logs.

Bent u uw gewicht schamen? Hebt u een doel gewicht dat u wilt bereiken via gewichtsverlies? Ik zou zeggen, het wordt geduwd in onze hersenen vele malen over en weer dat "gewichtsverlies" is wat we willen bereiken. Er zijn gewicht verlies gidsen, gewichtsverlies supplementen, en vele andere dingen die duwen "gewichtsverlies". Veel mensen doelstellingen ook hun op een bepaald gewicht. Bovendien heeft de medische gemeenschap een "ideale gewicht" grafiek, die verder aan de verwarring over gewichtsverlies toevoegen kan ontwikkeld.

Nu, laat me u een vraag stellen. Is je doel echt gewichtsverlies? Tenzij u een gewichts klasse voor worstelen of enige andere sport met gewichts klassen maken wilt, kan u denkt dat uw doel gewicht te verliezen, maar het is echt niet. U probeert te verliezen dat flubbery dingen aan uw lichaam vet genoemd verbonden.Corrigeren?

Dus waarom meten we onze vooruitgang door hoeveel we wegen? Waarom we stap op de weeg schaal en hoop dat deze getallen lager dan voorheen?U ziet, ons gewicht wordt beïnvloed door meer dan enkel hoeveel vet is op ons lichaam. Sommige andere factoren zijn onder water, spier glycogeen, en natuurlijk als we iets eerder gegeten of de bad kamer onlangs gebruikt.

Onze water gewicht fluctueert voortdurend. Bijvoorbeeld, wanneer wij uitademen komt water damp uit. Wanneer we het zweet, zijn we zweten uit water.Er zijn ook veel meer factoren die van invloed kunnen zijn op de hoeveelheid water in ons lichaam. Water is wat veroorzaakt meestal deze willekeurige winsten of verliezen van een pond of twee in gewicht, dat kan je gelukkig of verdrietig. Het is fysiologisch vrijwel onmogelijk te verliezen een pond vet per dag.

Een reden de low-carb of geen-carb (ook wel ketogenic) diëten zijn zo aantrekkelijk is vanwege de grote eerste verlies van gewicht. Dit gewicht is echter niet noodzakelijkerwijs vet. Wanneer kool hydraten behoren de lichaam heeft een back-up opslag van hen zich in de lever en spieren in de vorm van iets genaamd glycogeen.Ongeveer 400 gram glycogeen in het menselijk lichaam kan worden opgeslagen. In grotere personen kan dit aantal toenemen. In aanvulling hierop, worden voor elke gram glycogeen opgeslagen in het menselijk lichaam, 3 gram van water ook opgeslagen. Als je figuur het uit, zou dit neer komen op ongeveer 1600 gram (3,5 pond) van glycogeen en water.

Als u uw consumptie van kool hydraten beperken of stoppen, je lichaam begint met behulp van de glycogeen winkels. Na een paar dagen dat 1600 gram (3,5 pond) van glycogeen en water zijn verdwenen.Ook als een aanpassing aan de beperking van kool hydraten, produceert uw lichaam deze dingen genaamd ketonen. Ketonen verschijnen ook een diureticum effect, wat een nog grotere verlies van water betekent.

In aanvulling op het water, als je hebt gewerkt op onlangs snelheid langs uw "gewichtsverlies" (bedoel je vet verlies, recht?) vooruitgang u waarschijnlijk hebben opgedaan sommige spieren doen. Deze winst in de spier kan ook invloed hebben op de nummers die je op de schaal ziet. Spier is ook meer dicht dan vet.

U kunt benieuwd zijn hoe u gaat voor het meten van de voortgang nu dat de schaal betekent niet zo veel als vroeger.Nou, zijn er verschillende methoden voor het meten van uw lichaams vet percentage. Geen van deze methoden zijn 100% accuraat, maar ze zullen veel nuttiger dan het gebruik van een schaal.

Een van de eenvoudigste manieren is het gebruik van een schuif maat gemeten.Meestal kunt u dit bij uw lokale winkel voor sportieve goederen/fitness. Als u lokaal niet kunt vinden, kunt u hen uit het internet bestellen.Rem klauwen meten van de dikte van een huid vouw van uw triceps. Dan zijn er aanwijzingen van de remklauw die u laten hoe het nummer krijgt u gebruikt zien voor het afleiden van uw lichaams vet %.

Als u niet gaan wilt en een rem klauwen te kopen, is er een lichaams vet % calculator op mijn website.De reken machine wordt gebruikt voor de omtrek van de verschillende delen van uw lichaam en ze vervolgens in een formule ontwikkeld door de Amerikaanse Marine voor het afleiden van een aanpassing van uw lichaams vet % wordt geplaatst.

U vindt deze calculator hier: http://www.weight-loss-resources.com/calculators/bodyfat.html

Er zijn ook veel nauwkeuriger manieren om uw lichaams vet % als drijf vermogen te testen of het gebruik van speciale lasers.

Als je aandringen op uw vooruitgang weten door het gewichtsverlies van het en een schaal, proberen af te wegen jezelf op hetzelfde tijd stip elke dag.Waarschijnlijk zou de beste tijd gelijk wanneer je wakker in de ochtend en voordat u iets doet.

Dus, uw nieuwe doel moet zijn om te schieten voor vet verlies en niet gewichtsverlies.Niet noodzakelijkerwijs vertrouwen de schaal altijd als het kan bedriegen - uw gewicht wordt beïnvloed door meer dan enkel hoeveel vet u hebt gewonnen of verloren.Bovendien is het fysiologisch vrijwel onmogelijk om te winnen of verliezen een pond vet per dag.







This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

0 comments:

Post a Comment